Aloitussivu

Ohjeet

Karttanäyte

Tulokset

Rastivarsat

Avoin kansallinen suunnistuskilpailu Orimattilassa 24.5.2001 (Emit)

Lähtöajat
Tulokset
Väliajat

VARSOJEN VAIHTOEHTO HELATORSTAILLE

Rastivarsat kutsuu suunnistajat helapyhän viettoon Orimattilaan. Viime vuoden SM-viesteistä(R2) osittain käytössä oleva tuttu maastotyyppi tarjoaa monipuolisia taidon tehtäviä sarjaan katsomatta.

Lasten radoille on varattu oma rajattu alue ja huippusarjat pääsevät nauttimaan pääratamestarin Pentti Rautavuon suunnittelemia valintoja ensi kerran. Ikäihmisten reiteille vaativuutta on luvassa. Matkat ovat kaikille lyhyet ja fyysisesti helppo maastopohja suo tilaisuuden kunnon viimeistelyyn SM-pitkille.

Perheen pienimmille (H/D8-14 sarjat) on palkintoina mm. pääsylippuja Orimattilan Kotieläinpuistoon. Kaikkien lasten sarjojen osallistujien kesken arvotaan lisäksi lippupaketteja eläinpuistoretkelle. Muissa sarjoissa erikoisuutena on tarjolla perinteisesti Sammaliston kiuaskiviä kunniapalkinnoiksi.

Yhteydet kisapaikalle ovat hyvät; pääkaupunkiseudulle on alle tunnin ajomatka ja kannattaa tulla myös kauempaa. Tarjoamme edullisia harjoitusleiripaketteja kartoillemme tiedustelut kisojen tiedottajalta (Markku Hämäläinen puh 03-7771149, 0400-769603)!