Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2020 Miska Sm-hisu
Uutiset
21.9.2021 Uusi kiintorastisto Kankaanmäelle MOBO-rastein
Orimattilan toinen MOBO-suunnistusrata on käytössä 22.9.2021 alkaen. >>Lue
14.9.2021 Am-yö Anjalassa ma 20.9
KS:n kans. yhteydessä >>Lue
12.9.2021 SM-sprintti + viesti
Toistakymmentä varsaa mukana >>Lue

Nuoriso-ohjaaja aloittanut

Rastivarsoilla aloiti huhtikuun lopulla osa-aikaisen nuoriso-ohjaajan tehtävissä Joensuusta opettajaksi valmistuva Jenna Kuoppamäki. Orimattilalaislähtöinen rastivarsakasvatti toimii nuorten ryhmän vetäjänä kesäkauden 2021, lokakuun puoleen väliin asti. Hänen työnsä liittyy Rastivarsojen nuortenryhmän tämän kauden tavoitteeseen: kaksi joukkuetta Nuorten Jukolaan. Kuoppamäen bongaakin lähinnä keskiviikon Hippokoulussa ja torstain nuorten harkassa, joka on myös seuran yleinen treeni. 
 
 
 
“Aloitin suunnistuksen Rastivarsoissa 12-vuotiaana. Olen ollut opiskeluvuodet sivussa toiminnasta, mutta sitä ennen olin 10 vuotta aktiivinen rastivarsalainen. Odotan innolla nuorten kanssa työskentelyä ja että pääsemme yhdessä kehittämään toimintaa. Minun työni osalta kauden tavoitteena on saada kaksi joukkuetta Nuorten Jukolaan sekä luoda pohjaa tuleville kausille. En epäile hetkeäkään etteivätkö nämä nuoret tuota tavoitetta tule toteuttamaan.  
Toivotan kaikki mukaan juuri sellaisina, kuin olette tähtäsitte sitten huippu-urheilijoiksi tai kuntoliikunnan mestareiksi. Me kaikki mahdumme samaan metsään tämän mahtavan lajin parissa” 
 
Nuorten ryhmä harjoittelee Hippojen kanssa yhdessä keskiviikkoisin ja omassa harjoituksessa torstaina. Torstain harjoitukseen ovat tervetulleita muutkin kuin nuoret. Harjoitus on hippokoulua haastavampi ja kohdennettu nuorten taitojen kehittämiseen. Jos mietityttää sopiiko tämä itselle, kanattaa ainakin tulla vilkaisemaan! 
 
Nuoriso-ohjaajan toimenkuva löytyy linkin takaa: Toimenkuva  

4.5.2021

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja