Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Jukola
Uutiset
7.6.2021 Omatoimirastit Nikkijärvellä
7.-13.6.2021 >>Lue
4.6.2021 Am-kilpailuja kesäkuussa
Keravalla ja Iitissä >>Lue
29.5.2021 Taitoharjoitus 27.5
Tiisan uudella kartalla >>Lue

Ohjaajakoulutus PERUTTU

Nyt on halukkaille mahdollisuus ohjaajakoulutukseen. Koulutus pidetään kerholla 31.10-1.11. Ilmoittautuminen päättyy jo ensi viikonloppuna, joten laittakaa ilmoittautumiset lauantaihin mennessä Tommi Piispalle, tehdään seurasta yhteisilmoitus. Minulle siis viestiä/soittoa/sähköpostia, yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta, kyselen sitten tarvittaessa lisää tietoja. Myös viesti, että halukkuutta on mutta päivä ei käy kiinnostaa. Ja seurahan maksaa jäsenille koulutuksen (ruokailut ei sisälly). 
 
Nuori Suunta -ohjaajakoulutus on suunnattu ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille, jotka toimivat seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina. Koulutus sopii hyvin aloitteleville ohjaajille ja seuroille, joissa nuorisotyö on aluillaan. Koulutukseen osallistuvilla on hyvä olla perustiedot ja jonkinlainen käsitys lajista. 
 
Tarkemmat tiedot koulutuksen käytännön järjestelyistä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla kutsukirjeessä ilmoittautumisajan päätyttyä. 
 
Lisätietoa Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksesta yleisesti: www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/koulutus/nuori-suunta-ohjaajakoulutus/

22.10.2020

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja