Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
>Lapset ja Nuoret
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

Nuorten Jukola 23
Uutiset
Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät 24-25
Miska jatkaa haastajaryhmässä
Muokattu:13.5.2024 >>Lue
Jäsentiedote 4/2024
Kesäkausi starttaa
Muokattu:28.4.2024 >>Lue
Suunnistuskirppis avaustapahtumassa ma 29.4
Tuo myyntiin ja tule ostoksille
Muokattu:22.4.2024 >>Lue

Rastivarsat - Suunnistustoimintaa Orimattilassa

Rastivarsat ry on vuonna 1978 perustettu suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta. Seuraamme kuuluu noin 200 jäsentä. Seuramme toimii Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008. 
 
Seuran toiminta painottuu nuorisotoimintaan, kuntourheiluun ja kilpasuunnistukseen (hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus, suunnistus, ampumasuunnistus). Kuntosuunnistustoiminta pyörii Orimattilan Iltarastien nimellä. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Seura on järjestänyt merkittäviä suunnistuskilpailuja mm. viisi SM-kilpailua ja FIN5 rastiviikon osakilpailun. 
 
Rastivarsojen suunnistajat ovat voittaneet maailmanmestaruuksia, euroopanmestaruuksia ja lukuisia SM-mitaleita. Seuran paras sijoitus Jukolassa on 21. 2019 seuran miehet voittivat hiihtosuunnistuksen SM-viestin. 
 
Organisaatiosta ja hallinnosta vastaa johtokunta ja toiminnasta valiokunnat. Toimintaa ohjaa vahvasti seuratoimintalinja, jonka kiteytys on seuran visio. Käytännön toimintaan suuntaviivat antaa vuosikello. 
 
Varainhankinnassa nojaudumme talkootyöhön. Seurasta löytyy talkoovoimaa mitä erilaisimpiin työtehtäviin niin Orimattilaan, Lahteen kuin muillekin lähialueille. Joulukuusien kasvatus ja myynti on tärkeä tulonhankkimiskeino.  
 
Rastivarsojen säännöt 
Seuratoimintalinja 
 
 
Graafiset ohjeet 
 
Tietosuojaseloste 

Päivitetty: 23.1.2022
- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja