Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
>Lapset ja Nuoret
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

Sm-viesti Hälvälä
Uutiset
Hiihtosuunnistuksen valmennusryhmät 24-25
Miska jatkaa haastajaryhmässä
Muokattu:13.5.2024 >>Lue
Jäsentiedote 4/2024
Kesäkausi starttaa
Muokattu:28.4.2024 >>Lue
Suunnistuskirppis avaustapahtumassa ma 29.4
Tuo myyntiin ja tule ostoksille
Muokattu:22.4.2024 >>Lue

Liity Rastivarsojen jäseneksi

Jäsenmaksu vuodelle 2024 maksetaan tammikuussa. Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun liittyessään seuran jäseneksi. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille:
Orimattilan OP: FI59 5308 0740 0249 12

Kirjoita maksun viestikenttään selkeästi:

 • oma nimesi ja kaikkien muidenkin nimet, joita maksu koskee sekä
 • yhteystietosi (osoite, puh.nro, sähköpostiosoite).

  Yhteystieto on tärkeä, jotta jäsenrekisteri pysyy ajan tasalla. Jos pankkisiirron tila ei riitä kaikkien tietojen välittämiseen, toimita tiedot suoraan jäsenrekisterin ylläpitäjä Susanna Hämäläiselle (susannahamal(at)gmail.com), puh. 040 741 2675).

  Jäsenmaksut 2024:

  Jäsentyyppi

  Jäsenmaksu

  Ryhmämaksu

  Aikuinen kilpaileva (lisenssin lunastava) suunnistaja)

  40 eur

  30 eur

  Nuori, alle 21 v, kilpaileva (lisenssin lunastava) suunnistaja

  40 eur

  30 eur

  Harrastajajäsen (ei kilpailija eli ei lisenssiä)

  40 eur

  ei ryhmämaksua

  Perhejäsenyys (vanhemmat ja kaikki alle 21 v perheenjäsenet)

  120 eur

  ei sisällä ryhmämaksuja

  Kannattajajäsenyys

  200 eur

  Jäsenedut:

  Vuosi 2024 tuo pienen korotuksen jäsenmaksuihin. Lisäksi jäsenmaksu yhdenmukaistuu kaikilla ja eri jäsenluokkien erotus kerätään ryhmämaksuna Suomisportissa. Ryhmät avautuvat alkuvuodesta.

  Jäsentyyppi
  (Jäsenyys + ryhmä)

  Aikuinen kilpaileva suunnistaja

  Oikeuttaa edustamaan kansallisissa suunnistuskilpailuissa Rastivarsoja (edellyttää SSL:n kilpailulisenssin ostamista). Henkilökohtaisten kilpailuiden osanottomaksut 2-portaisen järjestelmän mukaan, viestit (Tiomila, AM, SM, 25-manna) ja edulliset yhteismatkat viesteihin. Osallistumismaksut Jukolassa ja Halikko-viestissä 1. ja 2. joukkueille, muilla joukkueilla omavastuu. Seuran järjestämät suunnistusharjoitukset, testijuoksut Orimattilassa, yhteislenkit, tapahtumat, pelivuorot, liikunnan ammattilaisen ohjaamat sisäliikuntaillat Kehräämöllä (toiminnallinen treeni, kehonhuollon tyyppinen venyttely, kahvakuula) n. 20 kertaa talvikaudella ja edulliset suunnistusleirit. Alennus (20 euroa) Orimattilan Iltarastien kausikortista.

  Nuori kilpaileva suunnistaja

  Edut kuten aikuisjäsenillä. Lisäksi osanottomaksut Nuorten Jukolaan ja tuki seuran järjestämille leireille.

  Harrastajajäsen

  Seuran järjestämät suunnistusharjoitukset, testijuoksut Orimattilassa, yhteislenkit, tapahtumat, pelivuorot, liikunnan ammattilaisen ohjaamat sisäliikuntaillat Kehräämöllä (toiminnallinen treeni, kehonhuollon tyyppinen venyttely, kahvakuula) n. 20 kertaa talvikaudella ja edulliset suunnistusleirit. Osanottomaksut (omavastuu) ja edulliset yhteismatkat Jukolaan sekä Halikkoon. Alennus (20 euroa) Orimattilan Iltarastien kausikortista.

  Perhejäsenyys

  Edut kuten aikuisilla ja nuorilla kilpailijoilla/harrastajilla.

  Kannattajajäsenyys

  Ei jäsenetuja, eikä velvollisuuksia.

  Jäsenmaksut eivät kata Hippokoulu-maksua.

  Jäsenen velvollisuudet:

  Seuran tapahtumat järjestetään talkooperiaatteella, joten seura toivoo jäseniltään muutaman kerran vuodessa toimitsijana olemista Orimattilan Iltarasteilla, seuran järjestämässä kilpailussa, harjoituksissa tai joulukuusitalkoissa. Aktiivisessa toiminnassa pääsee mukavasti tutustumaan seuran jäseniin.

  Seura edellyttää kaikkilta kilpailijoita, joille seura maksaa osanottomaksuja, huolehtimaan jäsenmaksun maksamisesta, osallistumaan seuran talkoisiin tai muuhun toiminnan pyörittämiseen sekä päivittämään yhteystietonsa irmaan.

  Johtokunta on linjannut seuraavat VELVOITTEET kilpailuihin, matkoille ja leireille ilmoittautuvalle seuran jäsenelle:

  Seuran kustantama tai tukema kilpailu/matka / leiri
  Ilmoittautuessaan kilpailuun/matkalle/leirille kilpailija sitoutuu osallistumaan tapahtumaan. Peruutuksen tullessa kilpailija maksaa oman osuutensa, mikäli toista kilpailijaa ei ole saatu tilalle. Poikkeuksen tuovat todistettu esteellisyys, esim. lääkärintodistus.

  Omakustanteinen kilpailu/matka/leiri
  Ilmoittautuessaan kilpailuun/matkalle kilpailija sitoutuu maksamaan osuutensa (osanottomaksu/matka/ leiri). Velvoite ei poistu, vaikka hän ei osallistu tapahtumaan. Esteen sattuessa kilpailija voi hankkia toisen tilalleen ja sopia maksuista hänen kanssaan, ei seuran.

  Pätevä syy, sairaus tai äkillinen loukkaantuminen, on ilmoitettava heti esteen ilmaannuttua kilpailujen osalta ryhmien vastaavalle ja leirin tai matkan osalta matkanjohtajalle/leirivastaavalle. Sairaana ei pidä kilpailla tai treenata! Maksukaton ylityttyä seura ei maksa sairaustapauksissa osallistumismaksuja. Matkojen ja leirien osalta matkanjohtaja/matkatoimisto määrittelevät peruutusmaksut ja -ehdot.

  Yhteiskuljetuksia harjoituksiin ja kilpailuihin suositellaan, ellei ole järjestetty bussikuljetusta. Tämä säästää ympäristöä ja vuorollaan harjoitusten ja kilpailujen järjestäjiä pysäköinnin helpottuessa. Tarjoa kyytiä, jos autossasi on tilaa.

  Tiedotus
  Seuran toiminnasta tiedotetaan pääasiassa näillä nettisivuilla. Halutessasi myös muita vapaamuotoisempia viestejä ja osallistua keskusteluihin, voit liittyä yhdelle tai useammalle Rastivarsojen sähköpostilistoista.


  Päivitetty: 11.12.2023

 • - © Rastivarsat ry -


  Tilaa tästä
  Tuet Rastivarsoja