Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
>Lapset ja Nuoret
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Jukola
Uutiset
8.8.2022 Am-keskimatka ja viestit
10 mitalia >>Lue
1.8.2022 Hippokoulun syyskausi starttaa
Mäntymäellä 3.8. klo 18 >>Lue
28.7.2022 SYYSKAUDEN KISAINFOA
SM, Am, sm ja 25-Manna >>Lue

Rastivarsojen uusi nuorten seuravalmentaja

15.4.2022 Rastivarsoissa aloitti uusi nuorten ryhmän seuravalmentaja. Tänä keväänä lukiosta valmistuva Juuso Ketonen on ottanut tehtävän vastaan ja toimii Rastivarsoissa kesäkauden ajan. Juuson tehtäviin kuuluu nuorten ryhmän ohjaaminen, tiedottaminen, harjoitusten suunnittelu ja valmennustoiminnan koordinointi.  
 
 
 
”Aloitin suunnistuksen Rastivarsojen Hippo-suunnistuskoulusta, siitä lähtien olen harrastanut tätä hienoa lajia. Rastivarsoja olen edustanut useamman vuoden ajan kilpailuissa ja viesteissä. Rastivarsat on kasvattajaseurani vaikkakin nykyään edustan Lahden Suunnistajia kilpailuissa. Rastivarsojen väreissä on tullut harrastettua pyörä- ja hiihtosuunnistusta, mutta ne lajit ovat jääneet taka-alalle viime vuosien aikana. Mukavia muistoa Rastivarsoista on kertynyt paljon, päällimmäisenä ovat varmasti Jukolat, 25Mannat ja seuran leirit. 
 
Harjoittelen myös tavoitteellisesti ampumahiihtoa, joka kulki pitkään suunnistuksen vierellä. Omia tavoitteita löytyy toki vielä suunnistuksenkin puolelta, joten toivottavasti menestystä on enemmän edessäpäin kuin takana. On mukava aloittaa tekemään töitä urheilun ja nuorten parissa. Kuoppamäen Jennan hyvästä työstä on helppo jatkaa ryhmän ohjaamista. Toivottavasti pystyn auttamaan kehittymään jokaista omien tavoitteiden mukaan. ” 
 
Nuorten ryhmä harjoittelee Hippojen kanssa yhdessä keskiviikkoisin ja omassa harjoituksessa torstaina. Torstain harjoitus on Hippo-koulua haastavampi ja kohdennettu nuorten taitojen kehittämiseen vaihtelevalla teemalla. Torstain harjoitukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet harjoittelemaan yhdessä nuorten kanssa!  
 
Juusoon voi omien sanojensa mukaan törmätä keskiviikkoisin Hippo-suunnistuskoulussa, torstaisin nuorten ryhmän treeneissä, iltarasteilla, kisoissa tai muuten vain lenkillä Orimattilassa. Nuorten perässä juokseminen ei pitäisi tuottaa vaikeuksia uudelle seuravalmentajalle.  
 
Juuso Ketonen 
puh. 0451600818 
s-posti. juuso.m.ketonen(at)gmail.com

19.4.2022

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja