Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Kevätkokous
Uutiset
19.10.2021 Seuran mestaruusyö 13.10
RaVa yömestaruus suunnistettiin Ampumaradalla 13.10.2021 >>Lue
14.10.2021 Halikko-viesti 2021
Kauden päätösviesti Halikko suunnistettiin 10.10 Salossa. >>Lue
13.10.2021 Koululiikuntaliiton suunnistuskisat Haminassa
16 nuorta Orimattilasta >>Lue

Nuoriso-ohjaaja aloittanut

Rastivarsoilla aloiti huhtikuun lopulla osa-aikaisen nuoriso-ohjaajan tehtävissä Joensuusta opettajaksi valmistuva Jenna Kuoppamäki. Orimattilalaislähtöinen rastivarsakasvatti toimii nuorten ryhmän vetäjänä kesäkauden 2021, lokakuun puoleen väliin asti. Hänen työnsä liittyy Rastivarsojen nuortenryhmän tämän kauden tavoitteeseen: kaksi joukkuetta Nuorten Jukolaan. Kuoppamäen bongaakin lähinnä keskiviikon Hippokoulussa ja torstain nuorten harkassa, joka on myös seuran yleinen treeni. 
 
 
 
“Aloitin suunnistuksen Rastivarsoissa 12-vuotiaana. Olen ollut opiskeluvuodet sivussa toiminnasta, mutta sitä ennen olin 10 vuotta aktiivinen rastivarsalainen. Odotan innolla nuorten kanssa työskentelyä ja että pääsemme yhdessä kehittämään toimintaa. Minun työni osalta kauden tavoitteena on saada kaksi joukkuetta Nuorten Jukolaan sekä luoda pohjaa tuleville kausille. En epäile hetkeäkään etteivätkö nämä nuoret tuota tavoitetta tule toteuttamaan.  
Toivotan kaikki mukaan juuri sellaisina, kuin olette tähtäsitte sitten huippu-urheilijoiksi tai kuntoliikunnan mestareiksi. Me kaikki mahdumme samaan metsään tämän mahtavan lajin parissa” 
 
Nuorten ryhmä harjoittelee Hippojen kanssa yhdessä keskiviikkoisin ja omassa harjoituksessa torstaina. Torstain harjoitukseen ovat tervetulleita muutkin kuin nuoret. Harjoitus on hippokoulua haastavampi ja kohdennettu nuorten taitojen kehittämiseen. Jos mietityttää sopiiko tämä itselle, kanattaa ainakin tulla vilkaisemaan! 
 
Nuoriso-ohjaajan toimenkuva löytyy linkin takaa: Toimenkuva  

4.5.2021

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja