Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2019 Jukola
Uutiset
21.9.2020 SM-sprintti Salossa 19.9. ja SM_viesti Pöytyällä 20.9.
SM-kimara jatkuu >>Lue
22.9.2020 EI JUKOLAN VIESTIÄ VESIVEHMAALLE !
Jukolan viesti 2025 Mikkeliin ja 2026 Kotkaan >>Lue
15.9.2020 Aluekupin finaali Hollolassa 14.9.
15 rastivarsalaista mukana >>Lue

Unelmien liikuntapäivä

RASTIVARSOILLA UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ LUONNOSSA 
 
Olympiakomitean lanseraamaa Unelmien liikuntapäivää vietettiin sunnuntaina Orimattilan Tietävälässä metsänistutuksen merkeissä. 
Samalla äitienpäivän kunniaksi Rastivarsojen eri- ikäiset talkoilivat ilmaston lämpemistä vastaan sekä liikuntapaikkansa puolesta. 
Mukaan oli kutsuttu tällä kertaa vain max 10 henkilöä.  
 
 
 
 
SUUNNISTUSTA VAUVASTA VAARIIN-PROJEKTI AVATTIIN 
 
Sunnuntain metsän istutustalkoilla käynnistyi myös seuran uusi kahden vuoden projekti. Vanhempaa ikäpolvea edustivat Timo Hämäläinen, Pekka Raunio ja Juha Suomela ja kolmatta sukupolvea heidän lastenlapsensa Usva ja Tuukka Hämäläinen, Onni Raunio ja Hilla Kivinen. Riennoissa mukana kannustamassa olivat myös pääkoordinaattori Harri Hytönen ja apulaisensa Sari Liikonen. 
Rastivarsat saivat äskettäin (21.4 julkaistu) Opetus -ja kulttuuriministeriön seuratukirahan (13 000,-) vuodeksi käyttöön. Jatkoa toiselle vuodelle on luvassa toiminnan pyöriessä asetettujen tavoitteiden mukaan 
Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Avustuksella kehitetään myös  
vapaaehtoistyötä seuroissa. 
Rastivarsojen projektivastaavan Harri Hytösen mukaan on Orimattilassa tavoitteena saada, mukaan matalan kynnyksen luontoliikuntaan eri suunnistuksen muodoissa, 
kaikenikäisiä vauvasta vaariin- teemalla. 
Kuukausittain järjestään erilaisia tapahtumia ja tempauksia ympäri kaupunkia. Uusia kiintorastistoja on jo avattu helppoihin maastoihin, samoin omatoimisia viikkorasteja pyöritetään iltarastien muodossa. MOBO-ratoja, kaupunkisuunnistusta, pyöräsuunnistuskiintorasteja, yösuunnistusta ja paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden on luvassa. 
Nuorten suunnistuskoulu Hippokoulu on saanut myös omat ratansa keskustan lähialueelle ja pyörähtää säännöllisimmin käyntiin koronaohjeistusten mukaan kesäkuulla. 
 
Kuvia tapahtumasta 

10.5.2020

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja