Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2016 Nummisuutarin Esko Nujussa
Uutiset
18.10.2018 Seuranmestaruus-Yö
Tulokset >>Lue
16.10.2018 SM-erikoispitkä
Denis Grishmanille kultaa >>Lue
17.10.2018 30. Halikko-viesti
Sijat 18. ja 33. >>Lue

Leimaus-leiri Kisakalliossa 4.6-7.6.2018

Matka alkoi maanantaina Ramin kyydillä kohti Kisakalliota, johon saavuimme iltapäivällä. Majoituspaikkana oli Villa, johon matkaa oli n. 500 m päärakennuksesta ja korkeuseroa oli 47 m, joten kyseessä oli korkeanpaikan leiri. 
Ensimmäinen harjoitus oli tutustumissprintti Kisakallion alueella. Avajaiset oli illalla tekonurmikentällä. johon seurat marssivat. Tähtiseura-tunnus luovutettiin avajaisissa Rastivarsoille. Teimme myös aluverryttelyn iltasuunnistusta varten. Iltasuunnistus oli Kisakallion alueen metsässä.  
 
Tiistaina herätys oli aikaisin ja lähdettiiin aamupalan jälkeen bussilla Lohjan keskustaan, jossa oli metsä tai sprinttiharjoitus ryhmästä riippuen. Harjoituksen jälkeen pääsimme Neidonkeidas-uimahalliin, jossa oli myös wibit-rata. Iltapäivän harjoitus oli nuorempien ryhmällä Routiossa. Tiistaina saimme leirituotteen, joka oli hyppynarut. Hyppynaruilla oli käyttöä myös vapaa-ajalla. Villan varustukseen kuului myös oma sauna, jossa pojat ottivat löylykisat. Voittajaksi selviytyi Aapo ja Jussi tasapelillä. 
 
Keskiviikkona nuorempien ryhmä suuntasi Lempolaan bussilla, jossa rogaing-harjoitus. Isommat suuntasivat Talmonmäki-treeniin, jonka aiheena oli vedot. Iltapäivän treeni oli Kisakalliossa, ja harjoituksen aiheena oli isommilla miultitekniikka ja micro-O. Leiridisco oli illallla, jossa poikettiin. 
 
Torstaina aamupalan jälkeen valmistauduttiin leiriviestiin. Viestiin starttasi 234 joukketta. Rastivarsat 1 joukkeessa oli Aapo, Siiri, Jussi, Jonna K. ja Juuso. Rastivarsat 2 joukkueessa oli Elias, Alexandra, Mikko, Jonna P. ja Oula. Rastivarsat 1 sijoittui kisassa sijalle 7, ja Rastivarsat 2 sijalle 28. Aapo ja Jussi tulivat toisena vaihtoon osuuksiltaan. Tulokset löytyy tästä . Molempien joukkueiden sijoitukset taitaa olla seuran parhaimpia. Korkeanpaikan-leiristä oli siis hyötyä.Lounaan jälkeen pääsimme kotimatkalle Ramin kyydissä.  
 
Ensi vuonna sitten Imatralle. 
 
kirjoitti Jussi ja Jonna 
 
 
 
Lisää kuvia ja videota kuvasivulla  
Ennakot  
 

8.6.2018

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja