Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu (edit 5.1.19)
> Valmennus (edit 9.1.19)
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2015 Jorkka kuusitalkoissa
Uutiset
19.5.2019 Varsanuoret vauhdissa viikonvaihteessa
Sm-PySu hopeaa, pronssia, Aapo 7. sprinttikatsastuksissa >>Lue
14.5.2019 Iltarasteilla osallistujaennätys pariin vuoteen
RR- ja TR-radat vetivät mukavasti nuoria >>Lue
11.5.2019 13.5 ja 20.5 Iltarasteilla tarjolla RR-rata
Hippokoululaiset ja aloittelijat mukaan >>Lue

Hippokoulu pikkujoulutunnelmissa

Hippo-suunnistuskoulun syksyn viimeistä salivuoroa vietettiin jouluisissa tunnelmissa. Saliin oli rakennettu toimintapisteitä ja väliverho laitettu alas ja valot pois. Lapset odottelivat pukuhuoneissa tonttulakit päässä ja taskulamput valmiina käyttöön. Tonttupolku oli valmis aloitettavaksi.  
 
 
Saliin mentiin led-tuikuin valaistua käytävää pitkin pujotellen. Salissa kuunneltiin joulutarina, jossa äiti, isä, lapset ja koirat menivät joulukadun avajaisiin katsomaan tonttuja ja joulupukkia. Oman roolinimen kuullessaan piti kiertää piiri ympäri palaten omalle paikalle. Seuraavana tehtävänä oli etsiä puolikkaaseen saliin piilotettua pahvitonttuja. Oikean vastauksen (18 kpl) antamalla pääsi salin toiselle puolelle karttapapelin ja sokkelotehtävän pariin. Siitä matka jatkui joulupakettien kuljetukseen, jossa piti mennä penkkien yli, ali ja yli vieden paketti pulkkaan. Myös kuusenpalloja piti kuljettaa lusikalla tai kädessä puomia pitkin ja laittaa pallot joulukuuseen. Suoritettuaan ne tehtävät matka jatkui myrskyn (köysien ) väistöön. Sinistä viivaa pitkin vain, osumatta myrskyn silmään. Tästä pisteeltä pääsi takaisin salin toiselle puolelle lauluharjoitukseen. Koska joulupukille oli tarkoitus laulaa, harjoiteltiin laulut etukäteen.  
 
Seuraavaksi salin valot laitettiin päälle ja leikittiin tontut nukkuu-leikkiä. Ehdittiin myös ottaa kuusenpallonkuljetusviesti ennen joulupukin saapumista.  
 
Joulupukki tuli paikalle painavan lahjasäkin kanssa. Joulupukille laulettiin juuri harjoitellut kappaleet kuuluvalla äänellä. Joulupukki kyseli kuulumiset, ja antoi Hippo-suunnistuskoululaisille pienen lahjan. Pukilla ei ollut kiire, joten hän ehti jäämään auttamaan seurapäivästä jääneiden palkintojen jaossa aktiivisille suunnistajille. Pukki kertoi että hänet voi nähdä Tapaninsuunnistuksessa. 
 
Joulutauon jälkeen Hippojen salivuoro jatkuu taas 8.1. 
 
Mukavaa Joulun aikaa kaikille Hipoille perheineen, sekä muille jäsenille. 

28.11.2017

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja