Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu (edit 5.1.19)
> Valmennus (edit 9.1.19)
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2016 Joni Nujussa
Uutiset
14.3.2019 Korttelikuppi Orimattilassa 20.3.
Lähdöt Kerholta klo 18.00 alkaen >>Lue
9.3.2019 Hiihtosuunnistus SM-pitkä matka
Hannu-Pekka 4. Miska 5. >>Lue
3.3.2019 Nuorten ja lasten ratojen laatiminen
MUISTA ilmoittautua 3.3 >>Lue

Hippoleiri 30.9-1.10.2017

Hippoleiri Salusjärvellä 30.9.-1.10.2017

 
 
 
Hippoleiri vietettiin 30.9. - 1.10. Salusjärven leirikeskuksessa. Vaikka sää oli kylmä ja kostea, ei se kuitenkaan näyttänyt vaikuttavan leirin ilmapiiriin. Aloitimme leirin lauantaiaamuna ja pian leirin avajaisten jälkeen söimme juoksuhauta soppaa eli jauhelihakeittoa. 
 
Ensimmäinen harjoituksemme oli iltapäivällä. Suunnistimme kaikki leirin monipuoliset harjoitukset leirikeskuksen läheisessä metsässä. Lauantain harjoituksessa tutustuttiin maastoon ja kaikki selvisivät hienosti metsästä pois syömään vispipuuroa. 
 
Välipalan jälkeen oli vuorossa leiriolympialaiset. Leiriläiset oltiin jaettu joukkueisiin ja joukkueet saivat keksiä itselleen nimet: Villisiat, Team Suopursu, Kompassi ja Nimettömät Salamat. Leiriolympialaisissa kisailtiin muovailuvahasta muovailtujen mäkien tunnistamisessa, karttamerkki-domino viestissä, karttapalapelissä ja pantomiimissä. Lopuksi täytyi vielä etsiä ohjaaja leirialueelta ja ohjaajan löytänyt joukkue sai vielä lisää pisteitä. Leiriolympialaiset voitti Villisiat. 
 
Leiriolympialaisista pääsimme taas syömään. Tällä kertaa ruokana oli perunoita ja nakkikastiketta. Kun olimme sulatelleet ruokaa tarpeeksi ja metsä oli hämärtynyt jonkin verran, oli aika mennä yösuunnistamaan. Lähdimme siis lamppu otsalla metsään. 
 
Yöhajoituksen jälkeen pääsimme viettämään iltaa saunomisen ja makkaranpaiston parissa. Jotkut rohkeat uskalsivat myös käydä pulahtamassa virkistävän viileässä järvessä. 
 
Sunnuntaiaamuna heräsimme aamupalalle syömään maukasta puuroa mustikoiden kera. Edellisyö oltiin nukuttu rauhassa ja aamupalan jälkeen leiriläiset jaksoivat sitten lähteä leirin viimeiseen harjoitukseen vaeltamaan. 
 
Kuitenkin ennen vaeltamaan lähtemistä paikalle saapui urheilijavieraamme, nuorten maajoukkueen suunnistaja Niklas Heikkilä, joka lähti meidän mukaamme metsään suunnistamaan.  
 
Pitkän harjoituksemme jälkeen saimme vielä nauttia keittiöväen tekemästä makaronilaatikosta, jonka jälkeen aloitimme leirikeskuksen siivoamisen. 
 
Kun ahkerat leiriläisemme ohjaajien avustuksella olivat saaneet viimeisenkin huoneen siivottua, oli tarjolla kakkukahvit leirin päätöksen kunniaksi. Leirin päätöksessä saimme kuulla vielä enemmän Niklas Heikkilästä ja leiriläisemme saivat kysyä häneltä kysymyksiä. Palkitsimme myös leiriolympialaisten voittajajoukkueen ja kiitimme keittiöväkeä todella herkullisista ruoista.  
 
Kaiken kaikkiaan leiri onnistui hienosti ja siitä jäi hyvä mieli. Kiitos kaikille leirillä mukana olleille! 
 
Kuvia leiriltä 
 
Leiriläisten palaute: 
Plussaa: 
-leiriolympialaiset 
-hyvää ruokaa 
-kakku oli hyvää 
-uiminen ja sauna 
-ulkona oli kivaa 
-paljon vapaa-aikaa 
-sai yösuunnistaa kavereiden kanssa 
-poliisi ja rosvo  
-hyvät ohjaajat 
 
Miinusta: 
-kova meteli 
-leiri liian lyhyt 
-puhelinparkki 
-kylmä järvivesi 
-metsä oli märkä 
-liian aikainen herätys 
-liian vähän vapaa-aikaa 
-yöhajoituksessa oli liian pimeää 
 
Löytytavaroina: Leimaus 2013 puffi, harmaat Friday-sukat, violetit sormikkaat, outdoor- makuupussi, vaeltaja- makuupussi, tigerin muovipussi, jossa sisällä pinkki kokouimapuku, muumi pikku myy suihkushampoo, pinkki angry birds "pretty bird" pyyhe sekä musta icepeakin takki kokoa 152 
 
Löytötavarat voi hakea Liikuntakerhosta tai sopia erikseen Sallan kanssa osoitteesta salla.paivahonka[välimerkki]gmail.com 
 
Salla & nuorisotiimi

3.10.2017

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja