Rastivarsojen hakupalvelu
> Yleistä
> Yhteystiedot
> Liity jäseneksi
> Kerho
> Asut ja varusteet
> Tiedotus
> Kisoihin ilmoittautuminen
> Irma
> Harjoittelu
> Valmennus
> HIPPO-suunnistuskoulu
> Pyöräsuunnistus
> Orimattilan Iltarastit
> Reittihärvelit
> Kartat
> Järjestämämme kilpailut
> Kuvat
> Suunnistuslinkkejä

2015 kuusitalkoissa
Uutiset
18.10.2018 Seuranmestaruus-Yö
Tulokset >>Lue
16.10.2018 SM-erikoispitkä
Denis Grishmanille kultaa >>Lue
17.10.2018 30. Halikko-viesti
Sijat 18. ja 33. >>Lue

Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut Liettuan Vilnassa 21.-.26.8.2017

Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut ajetaan Liettuan Vilnassa seuraavasti: 
Ma keskimatka  
Ti yhteislähtö  
Ke viesti 
To välipäivä 
Pe pitkämatka 
La sprintti 
Kilpailut alkavat päivittäin klo 9:30 
 
Kilpailuja voit seurata TÄSTÄ LINKISTÄ 
 
Menestystä Rastivarsoille ja Suomelle! 
 
Kisaraportit M20 
 
La 26.8.2017 Sprintti 
"Viimeisenä kilpailupäivänä ajettiin sprintti lähellä Vilnan keskustaa. Heti paukusta ampaistiin ylös todella jyrkkä mäki, joka saattoi yllättää monen pyöräilijän jalat. Kisassa pyörittiin myös kerrostalolähiössä ja pienellä metsä-alueella, jonka jälkeen tultiin puistoalueelle ja maaliin keskelle toria.  
Oikominen oli kielletty, mikä teki kisasta haastavan. Monin paikoin oli nurmialueita, joista olisi kyllä tehnyt mieli ajaa suoraan.  
 
Oma kisa sujui kohtalaisesti. Ensimmäiselle rastille huono reitinvalinta rokotti jo 30sek. Toinen selvä virhe tapahtui puolivälissä, kun juoksin portaita ylös suoraan umpikujaan ja jouduin palaamaan, josta tuli n. 20sek takkiin. Pysähtelyitä ei sattunut, mutta loput hävisin suunnistuksen sujuvuudessa ja jalalla. 
-Verneri- 
 
Pe 25.8.2017 Pitkämatka 
Torstaisen välipäivän jälkeen MM-kilpailurupeama jatkui pitkänmatkan kilpailulla. Maastotyyppi muuttui hieman tasaisemmaksi samalla, kun matkat kasvoivat. M20 sarjan kärki teki tasaisen hyviä suorituksia ja Suomalaiset mahtuivat kaikki 16 joukkoon (47 lähtenyttä). 
 
"Kisojen välipäivän runsaiden sateiden ansiosta järjestäjät lupailivat todella märkää ja raskasta pitkänmatkan kilpailua. Ratamestarin ennusteaikojakin pidennettiin kymmenellä minuutilla jokaisessa sarjassa. Kilpailuaamu itsessään oli kuitenkin pilvetön, lämpötilan ollessa vain reilu 10 astetta.  
 
Alkuverkassa jalka tuntui palautuneelta ja vahvalta, eikä kisan aikana mieli siitä muuttunut. Ajo oli koko kisan tosi hyvän tuntuista. Ensimmäisen puoliskon kisasta ajoin ihan perusvauhtia, suunnistus oli edellä ja aina rastille tultaessa oli tiedossa, mihin suuntaan tulisi jatkaa. 
Kisan aikana huomasi, että urat oli melko kovapohjaisia, eikä märkää tuntunut löytyvän mistään. 
Kiristin vauhtia tasaisesti loppua kohden, kun voimiakin tuntui olevan.  
Kuitenkin, niinkuin tähänkin mennessä, osui harmittava virhe loppumatkalle. Tokavikalle rastille noin +1.20 virhe, joka tiputti loppusijoituksissa viisi sijaa alaspäin.  
 
Huomenna viikon viimeisenä starttina sprintti Vilnan keskustan puistoympäristössä. Sijoituksia lähdetään parantamaan." 
-Verneri- 
 
 
M20 tuloksia 
1. Steinthal Thomas, DEN 01:31:28  
5. Puolakanaho Sakari +6:03 
8. Lilja Juha +6:06 
9. Nieminen Verneri +6:47 
10. Lindahl Jesper +6:49 
11. Nurminen Eerik +7:27 
16. Kaksonen Teemu +9:37 
Linkki tuloksiin 
Linkki väliaikoihin 
 
Ke 23.8.2017 Viesti 
Suomella mitalijuhlaa viesteistä. M20 kultaa, W20 Kultaa, W21 kultaa ja M21 hopeaa! 
Kilpailu käytiin 3-henkisin joukkuein. Verneri ja Eerik FIN2 joukkueessa vahvoin esityksin. Sijoitus olisi 4. (+11:03) mutta MM-kilpailuissa vain maan ykkösjoukkueen tulos lasketaan virallisiin tuloksiin. 
 
 
 
Ti 22.8.2017 Yhteislähtö, Eerik ja Verneri 
"Yhteislähtö kisa suju ilman isoja virheitä. Jalalla jäin nopeimmille ja kaaduin kerran kisassa, mutta kisa meni muuten hyvin." -Eerik- 
 
 
Yhteislähtökisan viimeinen kartta oli putkiosuus, jota edelsi neljä hajontaa. 
 
"Taas ylipitkä kisa, fyysisyyttä riitti. Oli yhteensä 5 karttaa. 4 ensimmäistä saatiin lähdössä, ja niillä oli hajonnat. Viimenen kartta saatiin maastosta ja oli tiedossa että se on kaikilla putki. Reitinvalintaan ratkes osittain, tein Liettualaisen kanssa pitkälle välille huonon ratkasun jossa oli aika paljon nousua ja siinä jäin jälkeen kun joutu vielä pysähtymään ja varmistamaan reitinvalinnan. Ranskalaiset oli lopulta top10, eli siellä oltais oltu toisella reitinvalinnalla... Jalat oli eilisestä mäkijuoksusta aika hajalla." -Verneri- 
 
Sijoitukset, yhteislähtö:  
1. Steinthal Thomas, DEN 1:17:38 
13. Verneri Nieminen +5:25 
17. Eerik Nurminen +9:45 
 
Tulokset 
Väliajat 
 
 
Verneri maanantain keskimatkan kostealla radalla. 
 
Ma 21.8.2017 Keskimatka, Verneri 
"Keskimatka ajettiin sadesäässä, hyvin jyrkkäpiirteisessä ja polkurikkaassa maastossa. Pari edellistä päivää jatkuneet sateet olivat pehmentäneet urat melko mutaisiksi, joka ei helpottanut jyrkkiä mäkiä kumpaankaan suuntaan.  
 
 
Maalisuora sunnuntaina, päivä ennen 1. starttia. 
 
Ennen starttia fiilikset olivat kaksijakoiset. Keli ei ollut optimaalinen, mutta kunto oli tuntunut hyvältä lähiaikoina. Olin valmistautunut ajamaan kovavauhtista kisaa. Heti ensimmäiset rastit kuitenkin osoittivat, että suunnistettavaa riittää ja kovaa ei pääse missään vaiheessa.  
Oikean rytmin löytäminen ei onnistunut missään vaiheessa kisaa. Isoja virheitä tuli useampia ja kartalla ei pysynyt ollenkaan. Heti vauhdin noustua putosin aina kartalta, mutta sekään ei saanut menoa hiljentymään vaan suunnistus jäi koko ajan taka-alalle.  
 
Viikon virheet on toivottavasti tehty. Tiistaina hyökätään yhteislähtökilpailun kimppuun, joka on ensimmäistä kertaa mukana MM-ohjelmassa." 
 
Sijoitukset, keskimatka:  
1. Deriaz Samson, FRA 59:47 
14. Eerik Nurminen +12:45 
28. Verneri Nieminen +21:11 
Tulokset 
Väliajat 
 
-TN-"

26.8.2017

Uutisarkisto

- © Rastivarsat ry -


Tilaa tästä
Tuet Rastivarsoja